Hela Du-programmet

Detta är programmet för dig som vill må bättre, optimera din hälsa och leva livet så som DU vill.

För dig som vill ta makten över ditt liv och sätta dig själv i förarsätet. För dig som vill uppleva mer meningsfullhet, välmående och glädje i dig själv inifrån och ut.

Utifrån självkärlek och en funktionsmedicinsk grund får du verktyg och vägledning under upp till ett år att ta tag i din hälsa och livsstil från grunden.

Holistiskt synsätt

Allt det som är DU hänger ihop vilket genomsyrar vårt holistiska sätt att se på hälsa och människan. Det är många pusselbitar som behöver läggas i ett holistiskt pussel för att du ska må bättre och för att det ska bli hållbart i längden. Ibland behöver vi olika glasögon för att se hur pusslet kan läggas på bästa sätt för just dig. Detta program är ingen quick fix utan en väldigt bra början på resten av ditt liv. 

Funktionsmedicin är en medicinsk inriktning som utifrån ett holistiskt synsätt och en vetenskaplig grund syftar till att hitta och ta itu med grundorsakerna till ohälsa. Här arbetar vi med livsstilens grundpelare, provtagning och även utifrån ett evolutionärt perspektiv för att bygga hälsa från grunden. 

Självkärlek är något som vi anser behöver finnas med i allt vi gör i livet, för att säkerställa att vi lever ett liv som ger oss välmående, meningsfullhet och balans. Att åter ta makten över vår hälsa och vår egen livsväg är en kärlekshandling till oss själva.

Både Anna och Erika vägleder dig utifrån respektive kompetensområde. Tillsammans tar vi reda på vad du kan behöva för just din kropp och livssituation. Vi guidar, följer och motiverar dig för att du ska kunna närma dig dina mål på ett hållbart sätt.

Vad förväntas av dig?

Detta är ett omfattande program som önskar ditt fulla engagemang, vilket är nödvändigt för att du ska få bästa möjliga resultat. Vi ger dig perspektiven, verktygen och håller din hand under programmets gång.

När du anmäler dig får du fylla i ett hälsoformulär där vi gör en gedigen kartläggning av din livsstil och ditt mående. Utifrån detta adderar vi provtagning, InBody mätning och gör en noggrant genomtänkt plan framåt för att steg för steg finna en balans mellan dina livsområden med hjälp av vår kompetens, erfarenhet och verktyg.

Under programmet erbjuds du 12 tillfällen. Besöken är en timme. Vid behov kan vi naturligtvis också erbjuda dessa besök via länk eller telefon. I anslutning till ditt besök hos oss får du gärna passa på att landa och njuta av vad huset erbjuder och våra fantastiska omgivningar med skog och hav. Vi har också fina tips på närliggande B&B för dig som vill övernatta. 

Vid behov konsulterar och remitterar vi även våra samarbetspartners för att programmet ska leverera högsta kvalitet och resultat.

Våra samverkanspartners

Alex Mackenzie

Osteopat - Åsa Rehab

Osteopat, massageterapeut och personlig tränare från Storbritannien med omfattande erfarenhet av idrottsskador, graviditet och kronisk smärta. Inriktningen inom osteopati fokuserar på att behandla muskel-, nerv, led- och kroniska problem genom holistiska och individanpassade lösningar.

www.osteopatgoteborg.se

403402568_312067438401250_9025971651895504883_n

Dennis Shepherd

Psykoterapeut

Dennis arbetar med psykoterapi där fokus ligger på KBT samt schematerapi. Dennis erbjuder även krishantering och traumabearbetning samt parterapi.

www.dennisshepherd.se

385544812_1778234242667386_6126786277810070425_n

Läkekonst

En läkar- och sjuksköterskemottagning som jobbar integrativt. Som ser till helheten och söker roten till ohälsa.

www.lakekonst.se

Styrkeboxen

Träningsanläggning med både crossfit och individuell gymträning helt efter dina förutsättningar.

Här görs våra inbody mätningar och styrkeboxens medlemmar kommer till oss på yin yoga en gång i veckan.

www.styrkeboxen.com

Ansök till Hela Du-programmet nu!
Nästa start våren 2024.

Må bättre, optimera din hälsa och lev livet så som DU vill.