Om oss

Erika Holm

Erika välkomnar dig med jordnära värme, engagemang och stark intuition. Hon vägleder människor till att hitta sin unika väg och den inre kraften som behövs i förändringens tider. Erika är samtalsterapeut och mentor för dig som går vårt individuella program. Hon guidar dig steg för steg för att du ska kunna tillgodogöra dig den inspiration, motivation och transformation som du erbjuds i huset.

Erika har en förmåga att lysa upp delar av ditt inre som medvetet eller undermedvetet begränsar din förmåga att vara den du vill vara.

Erika är husets holistiska samtalsterapeut med bakgrund som Socionom och Holistisk livsstilscoach. Erika leder även husets egna retreat, utbildningar, meditationer och events/workshops. Erika arbetar även på vårdcentral som samtalsterapeut.

Anna Bragsjö

Anna möter dig hjärtligt med empati och förtroendeingivande kompetens. Hon visar vikten av att tillgodose människans basala behov, vilka många gånger gått förlorade av vårt sätt att leva idag.

För dig som går vårt individuella program guidar Anna dig till att ta hand om dig själv på ett hållbart och medvetet sätt. Hon ger dig verktygen att lära känna din unika kropp för att optimera din hälsa och ditt välmående utifrån provsvar, livsstilens grundpelare och inte minst det evolutionära perspektivet.

Anna är husets Sjuksköterska och Yogalärare med inriktning inom funktionsmedicin, funktionell träning och friskvård. Anna leder även husets egna retreat samt yoga och workshops/events. När hon inte arbetar på Hela hälsans hus, hittar du henne som specialistutbildad sjuksköterska i ambulansen.