Hyra huset

Vi hyr ut husets rymliga och mysiga sal till dina event, workshops och kurser. Det finns även möjlighet att hyra hela huset för privat retreat/övernattning samt större events eller dagsretreat. 

I huset finns ett fullt utrustat och rymligt kök för att kunna laga och servera egen mat till eventen. Vi har kontakt med lokala verksamheter som erbjuder katering.

Husets master bedroom bjuder in dig till ditt alldeles egna retreat – Bara Vara.

Här får du landa in i stillhet i en varm och ombonad miljö med möjlighet till återhämtning och reflektion. Skog och ängar omger huset vid vägs ände med endast 400 m till havet.

Vila, promenera vid havet, på klipporna eller i skogen. På plats har vi listat våra smultronställen i närområdet som du kan besöka om du får lust. Bada vid havet, i badkaret, eller läs en bok i hängstolen under trädet. Kanske hittar du någon ny inspirationsbok bland de som ligger i våra fönster.

Var gärna med på klasserna som erbjuds. Våra ordinarie klasser ingår i priset: Yin yoga, Sinnesvila, Vinyasa Slow Flow, morgon meditation. Kika i kalendern för att se vad som erbjuds när du är hos oss.

Du skapar själv dina dagar utefter dina behov under denna vistelse, men vi är gärna behjälplig för att maximera din vistelse/återhämtning.
Kanske vill du boka till en avslappnande ansiktsmassage, privatyoga, hälsokonsultation eller samtal?

Kontakta oss gärna med dina önskemål. 

Vi önskar dig en trivsam och vilsam vistelse i vår Bara Vara – atmosfär.

VARMT VÄLKOMMEN!

Hyra behandlingsrum

Hos oss finns möjlighet att för dig som terapeut att hyra rum för behandlingar. Ta kontakt med oss för mer information.